Sare vikingă

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

66,99 lei

Sarea vikingă este o rețetă minunată moștenită de la vikingi. Această sare fină îi încântă pe fanii aromelor afumate. Un acompaniament superb pentru: ouă sau legume crude crocante de salată.

Cu aromele sale puternice de afumat, această sare vikingă vă va furnica cu siguranță papilele gustative. Legenda spune că descoperirea acestei rețete minunate moștenite de la vikingi a fost un miracol. Sarea vikingă vă va încânta cartofii gratinați, ouăle fierte sau legumele crude.

Legenda spune că sarea vikingă este una dintre moștenirile culinare ale războinicilor vikingi. Vikingi aventuroși, însetați de război, au pornit în căutarea bogățiilor pe drakkar-urile lor pentru a cuceri Europa, Rusia, Marea Mediterană și America de Nord în secolul al X-lea! Pe oceane pentru perioade lungi de timp, ei au fost mâini pricepute în a-și conserva mâncarea prin afumarea ei. Această dragoste pentru mâncăruri afumate, de obicei pește sau vânat, a rămas la scandinavi de atunci.

Pentru a obține aceste arome afumate, care aduc instantaneu în minte un foc mocnit în afara unei cabane de bușteni, sarea este mai întâi afumată o lungă perioadă de timp, folosind o tehnică secretă. Sarea vikingă este o sare uluitoare, cu amestecul său subtil de sare afumată și condimente puternic aromate: ceapă piepr negru și turmeric. Piperul negru, turmericul și ceapa la grătar îți vor îmbogăți mâncărurile fără a-ți pârjoli papilele gustative. Această sare afumată vă va uimi palatul cu aromele sale puternice, aducând în minte pădurile scandinave și aerul sărat al Mării Nordului. Textura fină a sării Viking se dizolvă ușor, iar aromele sale extraordinare se vor amesteca delicios cu toate preparatele tale. Sarea vikingă este o rețetă minunată moștenită de la vikingi.

 

 

Plata securizată

plăți online sigure

Livrare rapidă

în a doua zi de la comandă

Calitate garantată

produsele originale 100%

Livrare gratuită

la comenzi de peste 200 Lei

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul nostru, unde puteți alege dintr-o gamă variată de produse și finaliza cumpărătura în câțiva pași simpli.

Da, oferim transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei.

Produsele sunt atent selectate de la cei mai buni producători și păstrate în condiții optime pentru a asigura prospețimea și calitatea acestora până la livrare.

Produsele noastre se disting prin calitatea premium, sursele sustenabile de unde provin și metodele tradiționale de preparare, oferind astfel o experiență gastronomică deosebită.

Multe dintre produsele noastre sunt potrivite pentru diverse diete, inclusiv cele pescetariene. Detaliile despre ingrediente și informații nutriționale sunt disponibile pentru fiecare produs pe site-ul nostru.

Calitate Fără Compromis

Cu o misiune clară de a oferi excelentă și rafinament, La Sardina se dedică să vă aducă produse de înaltă calitate. Fiecare articol este o promisiune a calității și un bilet spre descoperirea unor noi gusturi, toate în confortul casei dumneavoastră.

O Calatorie Culinară

La Sardina transformă fiecare masă într-o aventură culinară. Produsele noastre, 100% originale și selectate de la cei mai buni producători, sunt gata să vă surprindă papilele gustative.

 

Este ca și cum ați fi în vacanță, explorând noi orizonturi culinare.

SUPORT EXCELENT

Alegând La Sardina, beneficiați de transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei și livrare rapidă în 24/48 de ore. Suntem dedicați să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și un serviciu clienți excepțional.

La Sardina: Alegerea Inteligentă

La Sardina înseamnă mai mult decât un simplu magazin online – este un partener în călătoria dumneavoastră culinară. Importăm și distribuim doar cele mai bune produse, garantându-vă o experiență culinară de neuitat. Alegeți La Sardina pentru a descoperi lumea delicateselor autentice.

Sare vikingă

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

66,99 lei