Batoane de scorțișoară din Madagascar

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

29,99 lei

Batoane de scorțișoară din Madagascar. Batoanele de scorțișoară sunt o modalitate parfumată și delicioasă de a vă aduce mesele la un nivel superior. Scorțișoara este un condiment aromat și versatil care imbunătățește atât preparatele dulci, cât și pe cele sărate. Folosiți un bețișor pentru a aroma ceaiurile preparate lent, in timp ce gătiți fulgi de ovăz sau adăugați unul pentru a da o aromă bogată și complexă preparatelor din carne, sosurilor sau deserturilor.Batoanele de scortisoara provin din scoarța arborelui de scorțișoară. Totul incepe cu lăstarii. Odata ce lăstarii sunt recoltați, scoarța exterioară este apoi indepartată. De la lăstari, scoarța este razuită, expunând scoarța interioarî. Aceasta este apoi procesată pentru a stimula uleiul de scorțișoară la suprafață. În timpul acestui proces, scoarța interioară devine flexibilă. Lăstarii de scorțișoară sunt apoi înmuiați în apă și prelucrați într-o cameră cu  temperatură controlată. În acest fel, scoarța interioară va fi ușor separată de lemnul in sine. Dupa acest proces, scoarța este apoi rulată în rulouri care sunt uscate la aer timp de mai multe zile. După procesul de uscare la aer, batoanele de scorțișoară sunt gata.

Plata securizată

plăți online sigure

Livrare rapidă

în a doua zi de la comandă

Calitate garantată

produsele originale 100%

Livrare gratuită

la comenzi de peste 200 Lei

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul nostru, unde puteți alege dintr-o gamă variată de produse și finaliza cumpărătura în câțiva pași simpli.

Da, oferim transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei.

Produsele sunt atent selectate de la cei mai buni producători și păstrate în condiții optime pentru a asigura prospețimea și calitatea acestora până la livrare.

Produsele noastre se disting prin calitatea premium, sursele sustenabile de unde provin și metodele tradiționale de preparare, oferind astfel o experiență gastronomică deosebită.

Multe dintre produsele noastre sunt potrivite pentru diverse diete, inclusiv cele pescetariene. Detaliile despre ingrediente și informații nutriționale sunt disponibile pentru fiecare produs pe site-ul nostru.

Calitate Fără Compromis

Cu o misiune clară de a oferi excelentă și rafinament, La Sardina se dedică să vă aducă produse de înaltă calitate. Fiecare articol este o promisiune a calității și un bilet spre descoperirea unor noi gusturi, toate în confortul casei dumneavoastră.

O Calatorie Culinară

La Sardina transformă fiecare masă într-o aventură culinară. Produsele noastre, 100% originale și selectate de la cei mai buni producători, sunt gata să vă surprindă papilele gustative.

 

Este ca și cum ați fi în vacanță, explorând noi orizonturi culinare.

SUPORT EXCELENT

Alegând La Sardina, beneficiați de transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei și livrare rapidă în 24/48 de ore. Suntem dedicați să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și un serviciu clienți excepțional.

La Sardina: Alegerea Inteligentă

La Sardina înseamnă mai mult decât un simplu magazin online – este un partener în călătoria dumneavoastră culinară. Importăm și distribuim doar cele mai bune produse, garantându-vă o experiență culinară de neuitat. Alegeți La Sardina pentru a descoperi lumea delicateselor autentice.

Batoane de scorțișoară din Madagascar

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

29,99 lei