Frunze de dafin uscate

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

16,99 lei

Frunze de dafin uscate. Frunzele de dafin uscate sunt foarte bine cunoscute pentru utilizarea lor culinară și scopuri medicinale. Frunzele au un parfum caracteristic la zdrobire iar gustul este puțin amar și aromat. Frunzele noastre de dafin 100% deshidratate nu conțin OMG și sunt cultivate în Spania și Turcia. Frunzele de dafin sunt utilizate in multe retete. Daca miroși o frunză de dafin uscată nu vei fi atât de impresionat de aroma sa și este dificil sa știi exact ce aromă va da unui fel de mancare finit. Frunzele de dafin conferă oricărui tip de mancare o amăraciune subtilă, adaugă note de menta și piper negru, cu o ușoară nuanță de mentol. Acest lucru ajută la împrospătarea și îmbogățirea aromei. Nu, probabil că nu puteți detecta aroma frunzelor de dafin din mancare, dar dacă nu este acolo, ceva va lipsi.

Plata securizată

plăți online sigure

Livrare rapidă

în a doua zi de la comandă

Calitate garantată

produsele originale 100%

Livrare gratuită

la comenzi de peste 200 Lei

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul nostru, unde puteți alege dintr-o gamă variată de produse și finaliza cumpărătura în câțiva pași simpli.

Da, oferim transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei.

Produsele sunt atent selectate de la cei mai buni producători și păstrate în condiții optime pentru a asigura prospețimea și calitatea acestora până la livrare.

Produsele noastre se disting prin calitatea premium, sursele sustenabile de unde provin și metodele tradiționale de preparare, oferind astfel o experiență gastronomică deosebită.

Multe dintre produsele noastre sunt potrivite pentru diverse diete, inclusiv cele pescetariene. Detaliile despre ingrediente și informații nutriționale sunt disponibile pentru fiecare produs pe site-ul nostru.

Calitate Fără Compromis

Cu o misiune clară de a oferi excelentă și rafinament, La Sardina se dedică să vă aducă produse de înaltă calitate. Fiecare articol este o promisiune a calității și un bilet spre descoperirea unor noi gusturi, toate în confortul casei dumneavoastră.

O Calatorie Culinară

La Sardina transformă fiecare masă într-o aventură culinară. Produsele noastre, 100% originale și selectate de la cei mai buni producători, sunt gata să vă surprindă papilele gustative.

 

Este ca și cum ați fi în vacanță, explorând noi orizonturi culinare.

SUPORT EXCELENT

Alegând La Sardina, beneficiați de transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei și livrare rapidă în 24/48 de ore. Suntem dedicați să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și un serviciu clienți excepțional.

La Sardina: Alegerea Inteligentă

La Sardina înseamnă mai mult decât un simplu magazin online – este un partener în călătoria dumneavoastră culinară. Importăm și distribuim doar cele mai bune produse, garantându-vă o experiență culinară de neuitat. Alegeți La Sardina pentru a descoperi lumea delicateselor autentice.

Frunze de dafin uscate

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

16,99 lei