Ienibahar boabe din Jamaica

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

33,99 lei

Piperul din Jamaica este un condiment obținut din fructele uscate ale arborelui Pimenta dioica. Mai este cunoscut sub numele de ienibahar. Acest condiment este originar din Caraibe si America Centrală iar aroma sa amintește de: piper, scorțișoară, nucșoară și cuișoare în același timp. A fost adus in Europa de Cristofor Columb. Boabele de ienibahar sunt culese înainte de coacere și uscate. Sunt foarte parfumate, dar lipsite de ascuțimea ardeiului, făcându-le potrivite atât pentru preparate sărate, cât și pentru preparate dulci. Este un condiment important în bucătăria din Orientul Mijlociu și Caraibe, unde este folosit pentru a asezona cârnații și alte cărnuri, tocănițe și prafuri de curry. Aroma distinctivă este, de asemenea, favorită în murături și condimente. În unele regiuni, acest piper dulce și picant a fost folosit pentru a aroma lichiorurile și pasta de dinți. Ienibahar boabe din Jamaica este un condiment care nu trebuie să lipsească din nicio bucătarie.

Ienibaharul poate fi măcinat înainte de utilizare pentru a-și spori aroma. Rezistă timpilor lungi de gătire și nu pune probleme la încălzire.

Pimenta dioica este un copac mic originar din climatele calde precum America Centrală, sudul Mexicului și Antilele Mari. Este cultivat intens în Jamaica, de unde și numele de piper de Jamaica. Arborele este un membru al familiei mirturilor, iar condimentul este cunoscut și sub numele de piper de mirt.

 

 

 

 

 

 

Plata securizată

plăți online sigure

Livrare rapidă

în a doua zi de la comandă

Calitate garantată

produsele originale 100%

Livrare gratuită

la comenzi de peste 200 Lei

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul nostru, unde puteți alege dintr-o gamă variată de produse și finaliza cumpărătura în câțiva pași simpli.

Da, oferim transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei.

Produsele sunt atent selectate de la cei mai buni producători și păstrate în condiții optime pentru a asigura prospețimea și calitatea acestora până la livrare.

Produsele noastre se disting prin calitatea premium, sursele sustenabile de unde provin și metodele tradiționale de preparare, oferind astfel o experiență gastronomică deosebită.

Multe dintre produsele noastre sunt potrivite pentru diverse diete, inclusiv cele pescetariene. Detaliile despre ingrediente și informații nutriționale sunt disponibile pentru fiecare produs pe site-ul nostru.

Calitate Fără Compromis

Cu o misiune clară de a oferi excelentă și rafinament, La Sardina se dedică să vă aducă produse de înaltă calitate. Fiecare articol este o promisiune a calității și un bilet spre descoperirea unor noi gusturi, toate în confortul casei dumneavoastră.

O Calatorie Culinară

La Sardina transformă fiecare masă într-o aventură culinară. Produsele noastre, 100% originale și selectate de la cei mai buni producători, sunt gata să vă surprindă papilele gustative.

 

Este ca și cum ați fi în vacanță, explorând noi orizonturi culinare.

SUPORT EXCELENT

Alegând La Sardina, beneficiați de transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei și livrare rapidă în 24/48 de ore. Suntem dedicați să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și un serviciu clienți excepțional.

La Sardina: Alegerea Inteligentă

La Sardina înseamnă mai mult decât un simplu magazin online – este un partener în călătoria dumneavoastră culinară. Importăm și distribuim doar cele mai bune produse, garantându-vă o experiență culinară de neuitat. Alegeți La Sardina pentru a descoperi lumea delicateselor autentice.

Ienibahar boabe din Jamaica

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

33,99 lei