Felii de ton alb în ulei de floarea soarelui

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

44,99 lei

Felii de ton alb în ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de oleic, fără niciun fel de conservant sau aditiv. O bijuteri de conservă.

Conserva cu felii de ton alb de la El Capricho este preparată doar din pește proaspăt. Este capturat de nave mici prin pescuit durabil minimizând impactul asupra mediului. Este o sursă excelentă de proteine, fosfor și acizi grași Omega 3. Nu conține gluten.

Calitatea acestei conserve nu este rezultatul norocului, ci al muncii asidue și amănunțite.

De la început sunt selectate cele mai bune piese recent sosite la piața de pește. Folosesc mereu doar peștele de pe ambarcațiunile a căror perioadă de pescuit este scurtă pentru a garanta prospețimea exemplarelor. Nu congelează peștele și nici nu folosesc pește congelat niciodată, așa că odată ce părăsesc piața de pește, începe un întreg proces de producție în care viteza este răsplătită.

În acest proces, este locul în care se realizează această textură fină, moale și suculentă, datorită vitezei proceselor sale, cu care împiedică peștele să-și piardă aroma și calitățile.

Care este secretul? Înfășurați fiecare dintre etape cu toată dragostea și grija față de produs, astfel încât, atunci când degustăm această conserva, să avem senzația de a savura un ton alb proaspăt prins. Felii de ton alb în ulei de floarea soarelui cu conținut ridicat de oleic.

Plata securizată

plăți online sigure

Livrare rapidă

în a doua zi de la comandă

Calitate garantată

produsele originale 100%

Livrare gratuită

la comenzi de peste 200 Lei

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul nostru, unde puteți alege dintr-o gamă variată de produse și finaliza cumpărătura în câțiva pași simpli.

Da, oferim transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei.

Produsele sunt atent selectate de la cei mai buni producători și păstrate în condiții optime pentru a asigura prospețimea și calitatea acestora până la livrare.

Produsele noastre se disting prin calitatea premium, sursele sustenabile de unde provin și metodele tradiționale de preparare, oferind astfel o experiență gastronomică deosebită.

Multe dintre produsele noastre sunt potrivite pentru diverse diete, inclusiv cele pescetariene. Detaliile despre ingrediente și informații nutriționale sunt disponibile pentru fiecare produs pe site-ul nostru.

Calitate Fără Compromis

Cu o misiune clară de a oferi excelentă și rafinament, La Sardina se dedică să vă aducă produse de înaltă calitate. Fiecare articol este o promisiune a calității și un bilet spre descoperirea unor noi gusturi, toate în confortul casei dumneavoastră.

O Calatorie Culinară

La Sardina transformă fiecare masă într-o aventură culinară. Produsele noastre, 100% originale și selectate de la cei mai buni producători, sunt gata să vă surprindă papilele gustative.

 

Este ca și cum ați fi în vacanță, explorând noi orizonturi culinare.

SUPORT EXCELENT

Alegând La Sardina, beneficiați de transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei și livrare rapidă în 24/48 de ore. Suntem dedicați să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și un serviciu clienți excepțional.

La Sardina: Alegerea Inteligentă

La Sardina înseamnă mai mult decât un simplu magazin online – este un partener în călătoria dumneavoastră culinară. Importăm și distribuim doar cele mai bune produse, garantându-vă o experiență culinară de neuitat. Alegeți La Sardina pentru a descoperi lumea delicateselor autentice.

Felii de ton alb în ulei de floarea soarelui

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

44,99 lei