Mini sardine în ulei de măsline LB33

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

62,99 lei

Mini sardine în ulei de măsline LB33. Pentru că sunt excepțional de bune am adus o conservă uriașă în care o să gasiți între 55 și 60 de mini sardine delicioase. Sardinuțele La Brujula sunt considerate cele mai bune din clasă. Sunt pescuite în apele bogate în plancton, unde se combină apele Oceanului Atlantic cu Marea Cantabriei. Sunt selectate doar exemplarele mici și sunt curățate cu foarte multă grijă. Se îndepărtează capul și aripioarele cu atenție. După ce au fost curățate sunt gătite la abur și ambalate în cutii umplute cu ulei măsline. Tot procesul prin care sardina ajunge in conservă se face manual cu o atenție deosebită. Sardinuțele La Brujula sunt considerate cele mai bune din clasă. Sunt procesate aproape imediat după capturare, gătite înainte de a fi ambalate manual în cutii umplute cu ulei de măsline. Au o textură fermă și o aromă proaspătă și blândă.

 

Plata securizată

plăți online sigure

Livrare rapidă

în a doua zi de la comandă

Calitate garantată

produsele originale 100%

Livrare gratuită

la comenzi de peste 200 Lei

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Comenzile se pot plasa direct pe site-ul nostru, unde puteți alege dintr-o gamă variată de produse și finaliza cumpărătura în câțiva pași simpli.

Da, oferim transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei.

Produsele sunt atent selectate de la cei mai buni producători și păstrate în condiții optime pentru a asigura prospețimea și calitatea acestora până la livrare.

Produsele noastre se disting prin calitatea premium, sursele sustenabile de unde provin și metodele tradiționale de preparare, oferind astfel o experiență gastronomică deosebită.

Multe dintre produsele noastre sunt potrivite pentru diverse diete, inclusiv cele pescetariene. Detaliile despre ingrediente și informații nutriționale sunt disponibile pentru fiecare produs pe site-ul nostru.

Calitate Fără Compromis

Cu o misiune clară de a oferi excelentă și rafinament, La Sardina se dedică să vă aducă produse de înaltă calitate. Fiecare articol este o promisiune a calității și un bilet spre descoperirea unor noi gusturi, toate în confortul casei dumneavoastră.

O Calatorie Culinară

La Sardina transformă fiecare masă într-o aventură culinară. Produsele noastre, 100% originale și selectate de la cei mai buni producători, sunt gata să vă surprindă papilele gustative.

 

Este ca și cum ați fi în vacanță, explorând noi orizonturi culinare.

SUPORT EXCELENT

Alegând La Sardina, beneficiați de transport gratuit pentru comenzi de peste 200 lei și livrare rapidă în 24/48 de ore. Suntem dedicați să vă oferim nu doar produse de calitate, ci și un serviciu clienți excepțional.

La Sardina: Alegerea Inteligentă

La Sardina înseamnă mai mult decât un simplu magazin online – este un partener în călătoria dumneavoastră culinară. Importăm și distribuim doar cele mai bune produse, garantându-vă o experiență culinară de neuitat. Alegeți La Sardina pentru a descoperi lumea delicateselor autentice.

Mini sardine în ulei de măsline LB33

Votat 5/5 de sute de clienți fericiți.

62,99 lei