Mariana T.

Am comandat păstrăv afumat de la La Sardina și a fost pur și simplu delicios. Calitatea a fost excepțională și a ajuns la timp pentru cina în familie. Cu siguranță voi comanda din nou!

Alexandru P.

Sunt un fan înrăit al conservelor de ton și cele de la La Sardina sunt de departe cele mai bune pe care le-am încercat. Gustul este autentic și proaspăt – perfect pentru prânzurile mele rapide.

Bogdan V.

Am cumpărat mai multe conserve pentru un picnic cu prietenii și toată lumea a fost impresionată. Somonul în ulei de rapiță a fost vedeta serii. Recomand cu căldură La Sardina pentru oricine caută produse de calitate.

Irina G.

De când am descoperit conservele La Sardina, mesele noastre au devenit mult mai interesante. Calitatea este constantă și mereu găsesc ceva nou de încercat pe site-ul lor.

Sorin D.

Serviciul client de la La Sardina este de top. Am avut o întrebare despre un produs și răspunsul a fost prompt și util. În plus, produsele comandate au fost pur și simplu divine. Voi continua să comand de la ei!

Sarea vikingă este o rețetă minunată moștenită de la vikingi.Sarea vikingă este o rețetă minunată moștenită de la vikingi.

Sare vikingă

66,99 lei

Sarea vikingă este o sare uluitoare, cu amestecul său subtil de sare afumată și condimente puternic aromate: ceapă piepr negru și turmeric